HUGO live! Muziek & Entertainment Producties
Rotterdam - Zuid Holland

Voor boekingen en informatie:
T  |     +31 (0)6 - 28 47 16 13
E  |      info@hugolive.nl
W |      www.hugolive.nl
           www.onemanband-hugo.nl

        

MUZIEK VOOR SENIOREN
HUGO! IS DÉ ARTIEST VOOR MUZIEK VOOR SENIOREN

Muziek voor senioren. HUGO! is een artiest die gespecialiseerd is in het verzorgen van muziek voor senioren binnen de ouderenzorg. Hij heeft een prachtig aangepast repertoire en verschillende programma's met veel interactie en gezelligheid. Met regelmaat verzorgt HUGO! optredens voor verzorgingshuizen, wijk- & buurtcentra, 55+ serviceflats en zorgcentra. Muziek voor een gezellig diner, dansmiddag of avond of een optreden tijdens een dagtocht of vakantiereis behoren eveneens tot de mogelijkheden. Of een prachtig muzikaal cadeau voor een verjaardag van een familielid die in een zorgcentrum verblijft... In iedere vorm is een optreden van HUGO! origineel, betaalbaar en hartverwarmend.

HUGO! staat garant voor veel gezelligheid! Zijn optreden is één groot feest der herkenning. Met liedjes van toen en nu, vooral Nederlands- en Engelstalig, weet hij er met veel enthousiasme, een frisse presentatie en een spontane babbel een onvergetelijk muzikaal feestje van te maken. Natuurlijk op het juiste volume zodat iedereen heerlijk kan genieten, mee zingen en misschien zelfs een dansje wagen. Niet alleen in een grote zaal, maar ook voor kleine groepen en huiskamer optredens weet HUGO! zijn publiek te raken. HUGO! is een allround artiest en speelt zonder einige moeite in op specifieke thema- of opendagen. Denk aan bijvoorbeeld: kerst, high-tea, sinterklaas, carnaval, valentijnsdag, moeder- vaderdag etc.
HUGO! is voor het muzikaal begeleiden van diners ook te boeken als keyboardspeler / zanger. Hierbij begeleid hij zichzelf op toetsen en brengt een gevarieerd repertoire aan rustige achtergrondmuziek en luisterliedjes. Natuurlijk met een klein feestje tegen het einde...!


Wellicht heeft u een vraag of wenst u nadere informatie over beschikbaarheid over muziek voor senioren. Maak dan geheel vrijblijvend gebruik van het contactformulier.
Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook... Wij staan, geheel vrijblijvend, klaar om uw vragen te beantwoorden. Duidelijke en heldere afspraken zijn dé basis waarop u kunt vertrouwen. Want daar begint alles mee...

 

 

Muziek voor senioren. Gezellige muziek en het feest der herkenning voor senioren. Boek zanger HUGO! Dé artiest voor senioren.

CONTACT...

WE'RE SOCIAL...

SNELLE LINKS...

muziek voor ouderen, artiest, zanger, muzikant, hugo, rotterdam
ouderenzorg, muziek, artiest, zanger, hugo, rotterdam
Hugo verzorgd optredens o.a. voor:

HUGO! verzorgt regelmatig optredens binnen de zorgsector, o.a. voor: